Снимка pixabayСъдът е одобрил споразумение, сключено между Районна прокуратура – Сливница

...
Снимка pixabayСъдът е одобрил споразумение, сключено между Районна прокуратура – Сливница
Коментари Харесай

14 000 евро глоба за мъж, пренасял незаконно валута през Митнически пункт Калотина

Снимка pixabay

Съдът е одобрил съглашение, подписано сред Районна прокуратура – Сливница и отбраната на подсъдимия Й.Т. от гр. София, упрекнат за осъществено от него закононарушение по член 251, алинея 1 от Наказателен кодекс, съобщи вести.бг.

Делото против него е почнало като бързо наказателно произвеждане. Около 11:10 ч. на 13.11.2019 година, на трасе „ Входящи товарни коли " на Митнически пункт Калотина, при влизане от Република Сърбия в Република България, Й.Т. нелегално пренесъл 70 000 евро. Мъжът не извършил задължението за обявление на паричните средства при прекосяване на границата на страната, която е външна граница на Европейския съюз. С дейностите си той нарушил наредбите на Валутния закон и на обнародван акт на Министъра на финансите.

За осъщественото от подсъдимия действие му е наложено наказване „ санкция “ в размер на 14 000 евро, което съставлява една пета от цената на предмета на закононарушението. Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР